Огнен отговор: Бритни Спиърс не издържа назад, когато тя реагира на

...
Огнен отговор: Бритни Спиърс не издържа назад, когато тя реагира на
Коментари Харесай

Бритни Спиърс привидно СЯНЧИ Джъстин Тимбърлейк, след като той изпълни дисс песента си Cry Me A River за тяхната объркана раздяла, тъй като тя го извика, че преди това е бил силен загубеняк

Огнен отговор: Бритни Спиърс не устоя обратно, когато тя реагира на осъществяването на Джъстин Тимбърлейк на неговата дис ария, Cry Me A River, за мъчителната им разлъка в сряда (видяна през 2016 г.)

" Никога загатнах по какъв начин го победих на баскетбол “, написа тя в Instagram, преди да си спомни по какъв начин „ той плачеше “, когато губеше игри от нея.

Въпреки че тя не сподели категорично, че има поради Тимбърлейк, изпълнителят приключи дългия си надпис с думите „ без пренебрежение “, същата фраза, която сподели, до момента в който стадий по-рано тази седмица.

Спиърс по-рано твърдеше в книгата си, че парчето я е оставило да наподобява като „ развратница, която е разрушила сърцето на златното момче на Америка “.

Тя също го подлага на критика, че е употребявал песента, с цел да подхранва описа, че нейната невярност е разрушила връзката им - като в същото време мълчи за личните си погрешни действия.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР